BEDROOM INSPIRATION

Jeg kan sitte på pinterest i en evighet å drømme meg bort i en hel haug av interiørinspirasjon. Det finnes så utrolig mange fantastiske soverom som er så godt gjennomført og jeg gleder meg masse til å innrede mitt eget soverom igjen når jeg flytter tilbake til Oslo til sommeren. Anbefaler sterkt å ta turen innom pinterest hvis man trenger inspirasjon, du finner alt fra soverom til hage. Veldig mye kult man kan gjøre med både små og store rom/plasser som man kanskje ikke har tenkt på tidligere.

BEDROOM INSPIRATION

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s