PHOENIX MUSEUM OF ARTS

Processed with VSCO with f2 preset

Kelly Ellman Fashion Design Gallery viser frem A Tribute to James Galanos som er en rekke couture kjoler og accessories fra 1950 til og med 1990, som er til ære for den amerikanske designeren. Hvor fine er ikke kjolene som vises frem?

Fikk også tatt en liten titt på Yayoi Kusama sin utstilling kalt You Who Are Getting Obliterated in the Dancing Swarm of Fireflies. Hvor fantastisk er ikke dette rommet dekket av speil på alle vegger med lys overalt i mørket?

 Fått mer og mer sansen for utstillinger de siste årene, og jeg anbefaler absolutt å ta turen på art museum hvor enn det måtte være i verden. Jeg er sikker på at det finnes utrolig mange fine utstillinger mange andre steder også.

Ha en fin dag ❤

PHOENIX MUSEUM OF ARTS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s