BEHIND THE SCENES

Jeg er så heldig å få være med Line Langmo på små oppdrag innimellom. Det er så gøy å se hvordan alt foregår behind the scenes. I går og i dag har jeg fått være med på en shoot med Close To My Heart, der Line har hatt ansvaret for styling.

Evig takknemlig for å få muligheten til å være med på slike ting sånn at jeg får et innblikk i hvordan det foregår. I morgen skal jeg ha julebord for fjorten stykker der pinnekjøtt står på menyen. Første gang i år, og jeg gleder meg utrolig mye. Sov godt ❤

BEHIND THE SCENES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s