VERDENS ENKLESTE PIZZA

fb861fd6-110e-4f84-8858-2f570205cd07

Tror dette faktisk er verdens enkleste pizza å lage. Om du har lyst på noe veldig godt og lettvint, er denne helt perfekt. Er jo et lite pluss at det er fullkornsbunn også da. Jeg skal ikke skryte på meg at bunnen er hjemmelaget, for det er en ferdigbunn. Syntes fullkornsbunnene man får kjøpt på butikken smaker minst like godt som hjemmelaget.

Fikk et tips jeg ikke hadde gjort tidigere av moren til en venn, og det var; del deigen i to og kjevl den enda tynnere enn den er. Personlig vil jeg si det smakte mye bedre. Jeg pleier alltid å forsteke bunnen slik at pizzaen blir litt sprøere.

Du kan legge på hva du enn måtte ønske av fyll, men jeg pleier oftest å gå for tomatsaus (gjerne hjemmelaget av hermetiske tomater, løk, oregano, salt og pepper, men her har jeg brukt tomatpure), spekeskinke, sopp, ost og ruccola etter steking. Den er alltid safe og god. Det er forresten også veldig godt med både oliven, løk og pinjekjerner.

Håper pizzaen faller i smak. Et lite onsdagstips fra meg til deg om du er tom for middagsideer om dagen ❤

VERDENS ENKLESTE PIZZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s