GINGERSHOTS

Det er så digg med en liten boost om morningen nå i forkjølelsesperioden. Jeg er fortsatt snufsete og småsår i halsen selvom jeg har kommet ned i varmen, så hva er vel ikke bedre å starte dagen med enn en liten oppfriskning?

Denne oppskriften gir rundt 1 liter, som du fint kan ha stående i kjøleskapet i noen dager. Den er super enkel å lage og ikke minst billig. Et godt alternativ for de små shotsene man får kjøpt som koster 10x så mye, for deg som gjør det.

Processed with VSCO with f2 preset

150 g ingefærrot

1 og en halv sitron

1 appelsin

3 ss honning

8 dl vann

– 1 – Skrell først ingefær og del den opp i biter. – 2 – Ha bitene i en blender med halvparten av vannet og kjør den til det er godt blandet (1-2 minutter). – 3 – Bruk en sikt slik at du får silt ut kjøttet som er igjen. – 4 – Ha sitron og appelsinsaften i ingefærsaften. Bruk gjerne sikt her og, slik at eventuelle stener siles ut. – 5 – Ha i resten av vannet og smak til med honning.

Her har du oppskriften, håper det smaker ❤ PS; med 150g ingefær blir den ganske sterk, så du kan fint kutte ned om du ikke ønsker den så kraftig.

GINGERSHOTS

One thought on “GINGERSHOTS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s