HUDPLEIERUTINER

IMG_0198

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om mine rutiner i forhold til huden min før leggetid og om morningen. Jeg har brukt en serie fra Mary Kay siden august og jeg er helt ærlig når jeg sier jeg aldri har hatt finere og freshere hud før. Solen her borte kombinert med denne timewise-serien er bare helt topp for min norske hud. Så om du ikke har hørt om merket før anbefaler jeg å ta en liten titt på hva de har, for Mary Kay har alt.

Flere av produktene inneholder også solfaktor, som for meg er viktig. Er ikke så flink til å bruke det i ansiktet ellers, så det er helt gull med faktor i dagkremen og dagserumet.

IMG_0187

Jeg er veldig glad i dette nattserumet spesielt. Føler det gir meg en ekstra fuktboost før jeg legger meg, og det er et must for min tørre hud.

IMG_0186

Sååå om noen av dere for øyeblikket vurderer å bytte hudpleieserie eller enda ikke har funnet en som passer akkurat din hud anbefaler jeg virkelig å ta en titt. Mary Kay selges ikke i butikk, men i nettbutikk, også med oppfølging av konsulenter.

Min stemor hadde et hudpleiekurs for noen venninner og meg i fjor sommer, og da ble jeg helt bitt. Produktene varer forresten veldig lenge. Rens, cc-cream og serum har jeg hatt i fem måneder, og det er fortsatt en god dose igjen. Vi skrives ❤

HUDPLEIERUTINER

3 thoughts on “HUDPLEIERUTINER

 1. Hei Anonymous 🙂

  Det er flere nettbutikker, og du kan handle fra hvilken som helst hudpleiekonsulent 🙂
  Jeg er konsulent, om du vil, kan du bestille av meg 🙂
  Jeg bruker selvfølgelig bare Mary Kay produkter, og er kjempefornøyd hudpleieprod, sminken og kroppsproduktene. Eyemakeupremoveren er gull, og mest solgte på verdensbasis.

  Håper du finner deg en konsulent som du blir fornøyd med, eller du kan ta kontakt med meg, ønsker deg en fin dag videre. 🙂

  Like

 2. […] Alle disse produktene bruker jeg kombinert med min hudpleieserie fra Mary Kay som jeg er helt frelst av. Har aldri hatt faste produkter til huden min før jeg oppdaget merket, og jeg er så takknemlig for at jeg gjorde det i fjor. Om du ønsker å lese mer om min hudpleierutine, kan du gjøre det her. […]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s