GOLD CRUSH

Vanligvis er jeg veldig gull og sølv jente, som kombinerer det sammen til alt. Meeeen for øyeblikket bruker jeg mye gull, og jeg er spesielt glad i de smykkene på bildene ovenfor. Hjertet er fra da jeg var liten, ringen er fra kjæresten og de store ringene har jeg fått av mamma. Syntes det er så koselig å få gaver jeg blir så glad i ❤

Håper dere har hatt en fin onsdag, her er det bare tidlig ettermiddag enda! I morgen kommer mamma og lillesøster på besøk. Må si jeg gleder meg hakket for mye til familietid igjen

GOLD CRUSH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s