GRAND CANYON

Grand Canyon tror jeg må være et av de vakreste stedene jeg noen gang har vært. Naturen der er utrolig spesiell. Vi kjørte hjemmefra tidlig lørdag morgen for å slippe mye mennesker og kø, og var fremme rundt 12. Helt perfekt timing nå utenom sesong. På vei opp fikk jeg en følelse av norsk natur, så kommer du plutselig opp til landskapet på bildene ovenfor. Hvor fint?! Nå, utenom sesong, kunne vi heldigvis kjøre mellom alle utsiktspunktene, så vi fikk opplevd nesten hele sør-siden på noen timer. Anbefaler virkelig å ta turen hit om du er i Vegas, Phoenix eller andre steder i nærheten en gang, virkelig verdt turen!

GRAND CANYON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s