LAST LUNCH

Hei fininger! Nå har mamma og lillesøster satt kursen hjemover etter to uker på besøk, som har vært veldig veldig hyggelig. Merket jeg savnet familien min nå, så det var på tide med litt ordentlig jentetid. Vi har kost oss med shopping, masse god mat, turer og fått sett en del jeg faktisk ikke har fått sett her før nå. Været har vært så som så, ikke helt som forventet, men vi har kost oss masse uansett. De få dagene solen glimtet til var det rett ned i solsengen i håp om å få litt farge, og vi var så heldige med hvertfall tre hele dager.

Fremover er det litt lesing som står på min plan, pluss at jeg må få fikset ferdig alle papirer og shots Lucy må ha for å komme seg til Norge i løpet av uken. Hun blir med meg hjem når den tid kommer. Ikke så lenge igjen for min del, dessverre, så nå må jeg nyte tiden mens jeg kan. Vi skrives snart ❤ God helg

// T-skjorte og bukse – HM, boots – BalmainxHM

LAST LUNCH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s