HVERDAGSSMINKE

4caa5bef-282f-4d48-8e6b-976ab36b5b74

Tenkte jeg skulle skrive litt min hverdagssminke, som har vært min rutine i mange måneder nå. Den blir glemt litt bort her hvor det er så mye sol og fint vær, men jeg føler meg alltid freshere med litt ekstra i kinnene. Selv, foretrekker jeg at sminken skal være så naturlig som mulig, og denne looken er helt perfekt for akkurat det. Jeg kan igjen anbefale Mary Kay for deg som enda ikke har funnet dine produkter eller som er på utkikk etter noe nytt. Produktene er helt fantastiske og sminken sitter like pent etter mange timer.


Her i varmen bruker jeg CC-cream med solfaktor 15, undereye corrector, translucent powder, lash intensity mascara og farge til leppene fra Mary Kay, mens solpudder og litt glød fra Sephora. Mary Kay sin timewise luminous-wear foundation bruker jeg når looken min skal være litt mer pyntet. Jeg har blitt veldig glad i noen av Sephora sine produkter, nettop fordi de varer kjempe lenge og sitter fint, så jeg anbefaler deg også å teste ut noen av de om du ikke allerede har gjort det.

5432f7cc-f50a-44d5-8d89-815e3d0cba94

Alle disse produktene bruker jeg kombinert med min hudpleieserie fra Mary Kay som jeg er helt frelst av. Har aldri hatt faste produkter til huden min før jeg oppdaget merket, og jeg er så takknemlig for at jeg gjorde det i fjor. Om du ønsker å lese mer om min hudpleierutine, kan du gjøre det her.


Resultatet blir, som dere ser, veldig naturlig. Ha en fin helg dere ❤ Så skrives vi straks

 

HVERDAGSSMINKE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s