STRIKKEDILLA

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 20.04.48-tile

Har alltid hatt strikkedilla, og jeg syntes genserne ovenfor er såååå fine! Jeg syntes det er så herlig å pakke seg inn i gode varme ullgensere når det er kaldt ute. Her begynner det å bli så varmt nå at det kun kommer godt med på kvelden. Jeg gleder meg faktisk litt til å kunne bruke massevis av disse igjen, om noen dager, med et par jeans, et knelangt skjørt eller en røff skinnbukse.

Genserne ovenfor har jeg funnet på nett nå, så de kan fortsatt klikkes hjem. De øverste ensfargede er fra HM, den stripete og rosa er fra Ganni, den blå med hals fra Baum og den i kamel er fra Elisabeth and James.

God søndag ❤

STRIKKEDILLA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s