HJEMMELAGET SUPPE

Nå setter Lucy og jeg snutene våre mot kalde Norge om bare 2 dager, brrr! Her kommer derfor en veldig god suppe som passer perfekt til de kalde vinterdagene som er hjemme nå. Jeg syntes den er super god, den er sunn og lages på 1-2-3. Det eneste du trenger er 2 terninger med kyllingbuljong, litt fløte, 2 poteter, 1/2 blomkål og 1/2 brokkoli. Perfekt for 2 personer til middag, med litt rester til lunsj dagen etter.

Kok opp 1 liter vann, tilsett buljongen og grønnsakene. La det koke til ingrediensene blir myke nok, ca 10 minutter. Deretter bruker du en stavmikser og kjører alt sammen til det er en klumpfri suppe. Tilsett så litt fløte, et voila! Ferdig på 1-2-3. Du kan gjerne ha litt bacon eller hvitløksbrød ved siden av for å gjøre den litt mer spennende, men jeg liker den så enkel som den er.

HJEMMELAGET SUPPE

One thought on “HJEMMELAGET SUPPE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s